Language:
Infoline +49 8821 95010 or +49 38826 8290

PCO Romania

Bine ati venit pe pagina PCO Group.


Grupul PCO este o companie germana care activeaza la nivel international pe partea de produse “Snack”, fiind un partener de incredere pentru cinematografe. Mai mult, oferim produse en-detail si catre alte companii, restaurante, cafenele, targuri. Sediul central se afla in Germania, in Garmisch- Partenkirchen si in Dassow, insa PCO are numeroase filiale in Europa si Statele Unite ale Americii.

Certificarile IFS si BIO garanteaza controlul permanent al produselor noastre. Testarile permanente ale alimentelor si ale materiilor prime realizate de catre institutii independente, satisfac cele mai inalte criterii de calitate.

 

Inventii brevetate

Traditiile si inovatiile reprezinta o parte integranta a culturii companiei noastre. Una dintre cele mai importante etape ale dezvoltarii companiei o reprezinta introducerea pe piata de cinema a gamei de produse popcorn si nachos. Unele dintre aceste inovatii sunt reprezentate de gamele de produse IceKingSlushy, Nachos & Dips Box® , Menu-Trays® pentru popcorn.

 

Calitate si orientare catre client

Pentru a ne satisface clientii, in 2007 s-a infiintat filiala din Romania, care deserveste piata romaneasca si pe cea din Bulgaria. De la sediul central din Bucuresti, livram in toata tara si in Bulgaria, rapid si in conditii excelente, pentru a putea oferi cele mai bune servicii clientilor nostri. Momentan pagina web functioneaza doar in limba engleza si in limba germana. 

 

Catalogul PCO Group Limba Romana

Contacteaza-ne acum! 

PCO Group Romania SRL
Str. Emanoil Porumbaru 4-4A, Sector 1
Bucuresti
romania@pco-group.com


Asistenta clienti:

RAMONA DOSPINA
ramona.dospina@pco-group.com
Tel. +40 31 425 00 73
FLORENTIN TAGIRTA
florentin.tagirta@pco-group.com
Tel. +40 31 425 00 74Newsletter