Language:
Infoline +49 8821 95010 or +49 38826 8290

PCO Magyarország

Üdvözöljük a PCO Group honlapján!


A PCO Group egy világszerte aktív, “Snackfood” élelmiszereket forgalmazó vállalat, amely megbízható partnere a mozi- és étterem hálózatoknak. A cég székhelye a németországi Garmisch-Partenkirchen és Dassow városaiban található, de számos képviselettel rendelkezik szerte Európában és az Egyesült Államokban. A PCO által forgalmazott termékek gyártása során felhasznált nyersanyagokat, rendszeres vizsgálatnak vetik alá független élelmiszerbiztonsági intézmények, így biztosítva, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfeleljenek.

 

Szabadalmaztatott fejlesztések

A hagyomány és az innováció szerves része a vállalati kultúránknak. A cég történetében az egyik legfontosabb mérföldkő a pattogatott kukorica és a nachos bevezetése és forgalmazása volt a mozikban. Fejlesztéseink közül számos szabadalmaztatott, ilyenek például a Nachos & Dip® doboz, a promóciós popcorn menütálcák, az eldobható, valamint a nem eldobható IML poharak játékfigurás pohártetővel.

 

Minőség és ügyfélközpontúság

Rendkívül fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezért nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy vásárlóinkkal közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki és a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsuk számukra. Jelenleg a PCO webáruháza és a weboldal kizárólag német és angol nyelven érhető el.

Termékkínálatunkkal kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre a következő elérhetőségeken:PCO Group Magyarország Kft.
1044 Budapest, Ipari Park utca 10.
Tel.: +36 1 417 3187
Fax: + 36 1 417 3114
info@pco-group.hu


Newsletter